restatos' author
Ksenia S.
96 days ago

Trendyol'a çıkmaya hazır olun:

Başarılı Satış için En İyi Ürünler
trendyol satilacak en i̇yi̇ ürünler

Trendyol, farklı kategorilerden geniş bir ürün yelpazesi sunan Türkiye'nin en büyük çevrimiçi mağazalarından biridir. Uzmanların belirttiği gibi, Trendyol'da neredeyse her şeyi satabilirsiniz, ancak müşteriler arasında en popüler olan kategoriler var.

Bunu nereden mi biliyoruz? Çok basit. Restatos'un net analizleri tüm ürün kategorilerini gösterir, satıcıların karlarını ve müşteri talebini analiz eder.

trendyol restatos screenshot

Trendyol'da en çok satılan kategoriler arasında elektronik, ev eşyaları, kozmetik, kadın giyim ve ayakkabıları ve ev aletleri yer alıyor. Bu belirli ürün kategorilerinin Trendyol'da neden yüksek talep gördüğünü ve hangi kategorinin işinizi kurmanız veya büyütmeniz için uygun olacağını anlayalım.

Bu arada, CEO'muz Trendyol'da satmak için bir ürün seçmenin ne kadar kolay olduğu hakkında bir makale yazdı

Dizüstü bilgisayarlar ve cep telefonları da dahil olmak üzere elektronik ürünler, günümüz dünyasında tüketiciler arasında en popüler kategorilerden biridir. Elektronik eşya kategorisi tüketiciler için internetten alışveriş yaparken riskli bir kategori olsa da Trendyol'da en çok satılan ürünler arasında yer alıyor. Dizüstü bilgisayarlar ve telefonların yanı sıra bu kategoride TV'ler, masaüstü bilgisayarlar ve kulaklıklar da yer alıyor. Ayrıca tabletler, oyun konsolları ve fotoğrafçılık ekipmanları gibi eğlence amaçlı kullanılan ürünler de bu kategoride yer alıyor.

Trendyol, hem popüler küresel markalara hem de daha küçük üreticilere yer vererek ürün seçimini daha çeşitli ve daha geniş bir kitle için erişilebilir hale getiriyor.

trendyol restatos screenshot electronic

Trendyol'da ev eşyaları da büyük talep görüyor. Rahatlık ve güzel iç mekanlara olan eğilim, günümüzde online alışverişin yardımıyla kolayca uygulanabiliyor. Bu nedenle iç mekan ürünleri, mobilya, tabak çanak, tekstil ve diğer ev eşyaları için alışveriş yapmak günlük yaşamın ayrılmaz bir parçası haline geliyor. Trendyol, Pinterest'teki bir resmi gerçekleştirmeyi biraz daha yakınlaştıran farklı stil ve fiyat kategorilerinde geniş bir ev eşyası yelpazesi sunuyor.

trendyol restatos screenshot home items

Kozmetik, Trendyol'daki bir diğer popüler ürün kategorisidir. Günümüz dünyasında kişisel bakım her şeyden önce geliyor, bu nedenle güzellik ürünlerine olan talep sürekli artıyor. Trendyol, para kazanmak için harika bir fırsat olabilecek geniş bir bütçe dostu ürün yelpazesi sunar. Trendyol'da kozmetik ürünleri satmaya karar verirseniz, bu kategori kırılgan olarak kategorize edildiği için ambalaja dikkat etmenizde fayda var.

Ambalaj, Trendyol'daki satıcı imajının önemli bir parçasıdır. Favori müşterinizin ürünlerini mümkün olan en iyi şekilde nasıl teslim edeceğinizi öğrenmek için burayı okuyun.

trendyol kozmetik satmak

Giyim ve ayakkabı Trendyol'da oldukça popüler bir ürün kategorisidir. Kadın giyim, erkek giyim, aksesuar ve takı, ayakkabı ve çanta, çocuk giyim gibi çeşitli alt kategoriler bulunmaktadır. Müşterilerinize aksesuarlar sunarak ve çapraz satın alma yapmayı teklif ederek satışlarınızı artırabilirsiniz. Bu nişte hem fırsatlar hem de büyük riskler var. Moda trendleri hızla değişir ve elinizde bir yığın istenmeyen mal kalma riski vardır. Ancak, iyi bir gelir elde etme fırsatı da var, Trendyol müşterileri, özellikle kadınlar, trend olmaya, en son modayı takip etmeye ve şık şeyler satın almaya hevesliler.

Trendyol'da en çok satan markalarla ilgili ilginç bir detay var: Trendyol'da en çok satan kategoriler uzun süre aynı kalırken, en çok satan markalar sürekli değişebiliyor. Örneğin, kadın giyim kategorisinde iç çamaşırı markası Penti uzun süre popülerliğin zirvesindeydi, ancak son bir aydır bir başka büyük üretici olan Suwen'e zemin kaybediyor.

Trendyol'da ev aletleri de popüler. Modern teknoloji insanların günlük yaşamlarını daha konforlu ve rahat hale getiriyor, bu nedenle ev elektroniğine olan talep sürekli artıyor. Bu ürünlerin detaylı açıklamaları, fotoğrafları ve kullanıcı yorumları müşterinizin seçim yapmasını kolaylaştırır. Müşterilerinize indirim ve özel tekliflerin yanı sıra cazip fiyatlar sunabilirseniz ürünleriniz daha da öne çıkacaktır.

Restatos'un Ev Aletleri kategorisine ilişkin analiz raporunda da görebileceğiniz gibi, kahve makineleri ve elektrikli süpürgeler, mevsim ya da modadan bağımsız olarak insanların satın aldığı ürünlerdir. Belki de satış için altın biletiniz buradadır?

trendyol ev aletleri satmak

Trendyol'da listeleyeceğiniz ürünlerin iyi satması için sadece sitede listelemeniz yeterli değil. Kaliteli analitiklere, rakip metriklerine ve diğer önemli özelliklere ihtiyacınız var. Her şeyi hızlıca ve tek bir yerden almak istiyorsanız Restatos size yardımcı olabilir.

trendyol en i̇yi̇ ürünler sonuç